Image Alt

Šeimos Santykių Institutas

  /  Naujienos   /  Tęsiamas projekto, skirto NVO gebėjimų stiprinimui, įgyvendinimas

Tęsiamas projekto, skirto NVO gebėjimų stiprinimui, įgyvendinimas

Šeimos santykių institutas ir šiais 2024 m. prisidės prie NVO sektoriaus kompetencijų tobulinimo.Pradedame įgyvendinti LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą projektą “Nevyriausybinių organizacijų institucinių gebėjimų stiprinimas: tėvų lygiavertis įnašas į rūpinimąsi vaiku ir jo poreikių užtikrinimas”, kurio metu bus organizuojami skirtingi kompetencijų kėlimo seminarai ir mokymai.

 

Artimiausi vyks kompetencijų tobulinimo mokymai tema “Vaikų ir tėvų ryšio stiprinimo programa” (88 ak. val.). Tai 11-os dienų mokymų kursas, suteikiantis dalyviams pagrindinių teorinių žinių ir ugdantys praktinius įgūdžius, padedančius stiprinti vaikų ir tėvų tarpusavio ryšį. Programa skirta specialistams tiesiogiai dirbantiems su vaikai, jų tėvai ir / ar šeimomis. Iš vienos institucijos 11-os dienų mokymuose turi dalyvauti ne mažiau 2 asmenys.

 

Mokymai vyks 2024 m. kovo 13-15 d., balandžio 22-24 d., gegužės 22-24 d., birželio 3-4 d.

 

Informacija apie kitus numatomus mokymus, seminarus ir kitus renginius bus viešinama atskirai.

 

Mokymai organizuojami įgyvendinant projektą „Nevyriausybinių organizacijų institucinių gebėjimų stiprinimas: tėvų lygiavertis įnašas į rūpinimąsi vaiku ir jo poreikių užtikrinimas“.